* 4 small chicken breasts cutlets, skinless
* 1 spoon of butter
* 1 onion, cut in tiny pieces
* garlic- minced
* dash of salt
* 1/2 jar of tomato sauce
* dash of basil
* dash of black pepper
* sliced olives (optional)
* 1 cube of Philadelphia cream cheese- original
* 1 can of fresh corn
* 1 teaspoon of corn starch
* 1 cup of milk
* 1/2 bag of potato chips or potato sticks
In a medium pan, put the butter, garlic and onion and salt in medium heat. As it melts, place the chicken cutlets in the pan and let them brown until they're almost sticking to the pan.
Take them out, and shred the chicken in thin pieces. Bring the pile of shredded chicken to back to the pan and add 1/2 can of tomato sauce (or more if you think it needs), the basil, pepper and olives. Let it cook in low heat until the sauce is bubbling at bit. Turn off heat.
Meanwhile, let's make a cream of corn. Place the fresh corn in a small saucepan, add a bit of butter and let it get warm. In a glass, mix 1/4 of cup of milk with the corn starch to dissolve it.
Add the remaining 3/4 cup of milk to the corn in the pan. Then add the 1/4 cup of milk dissolved with starch to the pan. Stir it until the milk has thickened and turned into creamy. Turn off heat and let it stand.
Cut the philadelphia cream cheese in 1/4" wide slices. To a casserole dish, add the chicken and sauce. Cover the surface of the chicken with the slices of philadelphia cream cheese. Top it with the cream of corn. Add the potato sticks/chips to the top of the casserole.
Place it in the oven to Broil until the potatoes get brownish. Ready to serve. Try it with white rice.
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Ingredientes:
* 4 peitos pequenos de frango, sem pele
* 1 colher da manteiga
* 1 cebola, em pedacinhos
* alho- picado
* sal
* 1/2 vidro de molho de tomate
* Manjericao
* pimenta do reino
* azeitonas cortadas (opcionais)
* 1 cubo de cream cheese Philadelphia
* 1 lata de milho fresco
* 1 colher de cha de maizena
* 1 copo de leite
* 1/2 saco de batata palha
Em uma panela média, ponha a manteiga, o alho, a cebola e o sal e cozinhe no fogo médio. Quando comecar a derreter, coloque os peitos de galinha na panela e cozinhe ate o frango ficar marron e até que quase grude na panela.
Remova-os, e desfie o frango fininho. Traga o frango desfiado de volta na mesma panela e adicione a 1/2 lata do molho de tomate (ou de mais se você pensar que necessita), o manjericao, a pimenta e as azeitonas. Deixe-os cozinhar no fogo baixo até que o molho borbulhe. Desligue o fogo.
Enquanto isso, vamos fazer o creme de milho! Coloque o milho fresco em uma panela pequeno, adicione um pouco de manteiga e deixe-a começar esquentar. Em um copo, misture 1/4 de copo do leite com o a maizena para dissolvê-lo. Adicione o 3/4 de copo restante do leite
ao milho na panela. Adicione então o 1/4 de copo do leite dissolvido
com maizena na panela. Agite-a até que o leite tenha engrossado e ficado cremoso. Desligue o fogo.
Corte o cream cheese Philadelphia em fatias finas . Numa
travessa, adicione o molho com o frango. Cubra a superfície
do molho com frango com as fatias do creme cheese. Cubra-o
com o creme do milho. Adicione a batata palha em cima de tudo.
Coloque a travessa no forno até que as batatas comecem ficar moreninhas.
Esta pronto para servir. Coma com arroz branco.
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